sourozenci: vrh H Bistkupstwo

vrhy

štěňata

Hanaczka ve zprávách

  • 31. 01. 2015
    Nové fotografie našich bílých feneček Hany a Lovky
  • 24. 10. 2014
    Velký úspěch na velké výstavě! Evropská výstava psů v Brně - Hanaczka Bistkupstwo V1, CAC, nový Český šampion! Coda Highlands Heart - V1, CAC, Res CACIB ze 6 fen ve třídě šampionů! "Wolfi" Borscana Wolverine - V1, Nejlepší veterán, Evropský vítěz veteránů 2014!! Krásné zakončení naší letošní výstavní sezony...
  • 07. 09. 2014
    Výstavní víkend v Polsku: Velkou radost nám udělala Křídlovka, která se na Central European Sighthound show umístila na krásném druhém místě z 5 feneček a na Klubové výstavě také na druhém místě z 6 fen. Hanaczka ve tř. pracovní získala 2x CWC a na klubové výstavě v závěrečných soutěžích první místo v soutěži pracovních psů. Coda získala dvakrát Výborná 3.
  • 31. 08. 2014
    Mladá Boleslav - další úspěšný výjezd. Z mezinárodní výstavy jsme si dovezli krásné tituly - Karin zabodovala ve tř. mladých, porazila dvě feny a získala svůj první CAJC, v boji s vítězným mladým psem pak BOJ. Hanaczka si odvezla další CAC ze tř. pracovní. Nyní jí chybí pouze jeden k dokončení českého šampionátu!
  • 10. 08. 2014
    Národní výstava v maďarském Velence: Hanaczka získala poslední potřebný CAC ke splnění podmínek Maďarského šampiona od rozhodčího Dr. Miklose Levente
  • 13. 07. 2014
    Výstavní víkend v zahraničí: CACIB Oberwart a CACIB Szombathely: naše Hanaczka získala další zahraniční CACy a 2x Res CACIB. Nyní jí chybí pouze 1 maďarský a 1 rakouský CAC pro dokončení šampionátů těchto zemí. První výstava pro Lidunku Bistkupstwo - na CACIB Warszawa získala ocenění Velmi nadějná a Best puppy.
  • 22. 06. 2014
    Intercanis Brno: Coda Ex1, CAC, CAC ČMKU, CACIB - Nový šampion ČMKU! Hanaczka Ex 1 ve tř. pracovní. Posuzoval M. Guniš, SK
  • 07. 06. 2014
    Speciální výstava chrtů v Náměšti nad Oslavou: Coda V1, CAC v tř. šampionů, Hanaczka V1, CAC v pracovní třídě, Klapovka Velmi nadějná 1 s krásným posudkem - rozhodčí Harto Stocmari, FIN
  • 06. 04. 2014
    Na coursingu v Brně zabodovali naši psi, Jurajskij Bistkupstwo vyběhal první místo a CACT a již svůj třetí CACIL, Jelizaveta obsadila krásné 5.místo a Hanaczka byla 8. z 11 fen. Děkujeme majitelům za výbornou prezentaci!
  • 07. 09. 2013
    Klubová výstava KCHaPB: Hanaczka Výborná 1, CAC ve třídě pracovní, Codička byla bohužel v línání - Výborná 3, rozhodčí paní Holmerová, CZ

Hanaczka Bistkupstwo

Hanaczka Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Český Champion, Rakouský Champion, Maďarský Champion, Polský Champion,Slovenský Champion,C.I.B. Nejlepší fena, BOB, BOS, Nominace na Crufts, Coursingová licence (CACT, 2x Res CACT, 2x Res CACIL, Mistr Moravy) // Chovná fena.
Hanaczka Bistkupstwo
Matka: Apurva Bistkupstwo
Otec: Solovyev Lichny Podarok dlja Contra Lege
více o původu
Datum narození: 30.11.2008
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Je to bílý drak a čert v těle anděla, Je velmi temperamentní a vyžaduje nejvíce pohybu ze všech našich barzojů. Ostatní po vycházce zalehnou do pelechů, ale Hany ještě na zahradě dokončuje sama pohybové aktivity; neuvěřitelné! Dokáže být velmi milá a přítulná, přičemž nám nejradši okusuje nosy a čistí uši. Má bezvadný černý pigment a příjemnou hustou srst převážně krémové barvy, která někdy není rozeznatelná kvůli její hyperaktivitě. Na své první výstavě byla ve věku 8 měsíců a dostala velmi pěkný posudek a známku Velmi nadějná 1. 
Druhou výstavu absolvovala  již ve třídě mladých, kdy byla oceněna známkou Výborná 2 ze 4 feneček, hned za svou sestrou Houslistkou. Mysleli jsme, že touto výstavou v Olomouci Hany  zakončila svou výstavní kariéru, protože si při svých nekonečných aktivitách ulomila přední řezák... Je to velká škoda, protože její chrup byl excelentní, kompletní s nůžkovým skusem. 
Z toho důvodu jsme ji také v dubnu na ostravské výstavě zbonitovali a uchovnili, dokud kousek zubu ještě drží.

Nicméně, protože část zubu stále drží pevně v čelisti, zkusili jsme s Hanynkou štěstí na polských výstavách a daří se jí velmi dobře. Hned na první výstavě získala svůj první CWC a na druhé dokonce navíc BOB! Na konci dubna na své třetí polské výstavě v Opole dokončila získáním posledního CWC svůj polský šampionát.
Během roku 2012 jsme s Hany vyrazili také do zahraničí, kde získala chorvatský CAC a CACIB, dva maďarské CACy a CACIBy a dva rakouské CACy.
v roce 2013 dokončila titul C.I.B. (dříve Interšampion) získáním několika dalších CACIBů.
V roce 2012 jsme s Hanynkou také započali její sportovní kariéru, ukázalo se, že je v ní obrovský běhací potenciál a hned jako začátečnice hravě začala porážet už ostřílené běžce. Během jedné sezony získala lehce coursingovou licenci a hned začala závodit s výbornými výsledky: je několikanásobný Res CACT, Res CACIL, a na coursingu v Olešnici získala CACT a titul Mistr Moravy a byla vyhodnocena jako nejlepší barzoj z 8 běžících soupeřů. 
V soutěži Krása a výkon v Bratislavě se umístila na krásném třetím místě, kdy na klubové výstavě obdržela CAC a na coursingu 5. místo ze 14 běžících fen. Hanynka je velmi vytrvalý běžec a po jejím běhu několikrát již diváci spontánně tleskali jejímu výkonu, jako jedinému chrtu.
V roce 2013 byl Hanynce potvrzen titul Mezinárodní šampion - C.I.B.
Na Silvestra roku 2013 nám Hanynka porodila 8 krásných štěňátek z vrhu L a již 7 měsíců po porodu dokončila další šampionáty - tentokrát v Maďarsku a Rakousku...
Gratulujeme, Hanynko!
Teď si Hany užívá psího důchodu po boku své úspěšné dcery Lovky, která jde v jejích stopách.

22.8.2013, Ludmila Zapletalová