sourozenci: vrh Q Bistkupstwo

Quillaia ve zprávách

  • 16. 06. 2024
    Oblastní výstava v Náměšti na Hané -zúčastnili jsme se výstavy v našem bydlišti s výsledky: Undina - Velmi nadějná 1, Quillaia - Výborná 1, Vítěz třídy, Toyen - Výborná 1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz. Rozhodčí - paní Lenka Frnčová.
  • 14. 05. 2023
    CACIL Adamov (SK): z tohoto upršeného coursingu jsme si dovezli: 3. místo Gina (Quillaia), 4. místo Eliška (Odesza) a 8. místo s lehkým zraněním Tiga (Ortiga). Závodu se zúčastnilo 10 fen. Byl to poslední závod před Světovým coursingem ve Švédsku, kam se všechny tyto tři naše fenky nominovaly. Odesza současně převzala ocenení za 3. místo ve V4 CUP 2022. Gratulujeme!
  • 22. 04. 2023
    Coursing v Odrách: naše závodnice obsadily pěkná místa v silně obsazeném závodě: Odesza 4. místo, Ortiga 5. místo, Quillaia 8. místo z 10 fen na startu.
  • 26. 01. 2023
    V polovině roku 2023 plánujeme nový vrh s naší Ginou (CH Quillaia Bistkupstwo)
  • 23. 10. 2022
    Adamov, SK - poslední závod letošní sezóny. Naše děvčata zvládla závod i po 5 tis km dlouhé cestě na sever Švédska. Gina - Quillaia se umístila na druhém místě se ztrátou pouhý jeden bod za první fenou, obdržela Res CACT a Res CACIL. Eliška - Odesza obsadila 4.místo a Tiga - Ortiga 5. místo z 10 zúčastněných barzojů - mix. Gratulujeme všem!
  • 08. 10. 2022
    CACT Orlov - poslední český závod letošní sezony, naše bílé střely opět zazářily: Tiga - Ortiga vyběhala 1.místo a CACT, Gina - Quillaia 2. místo a Res CACT, závodu se zúčastnilo 10 barzojů, z toho 4 feny.
  • 17. 09. 2022
    CACT coursing v Křeči: Naše děvčata ukázala, že ještě v závodní kariéře nekončí: Ortiga 1. místo CACT, Mistr Čech! Quillaia "Gina" 2. místo, Res CACT, Odesza 4. místo z pěti závodících fen.
  • 10. 09. 2022
    Po delší době jsme zavítali s našimi barzoji na výstavu, tentokrát na klubovku. Sirael Bistkupstwo, poprve ve tř.dorostu vyhrála třídu s velmi nadějnou 1 a stala se nejlepším dorostencem. Naše Gina (Quillaia) získala ve třídě čestné Výborná 1 a Odeta ve tř. pracovní V1, CAC, Nejlepší fena a BOB! Odeta splnila podmínky pro Klubového Ch. Na výstavě bylo přítomných 44 barzojů, posuzoval pan Fr. Bouček. Gratulujeme majitelům!
  • 12. 06. 2022
    Nitra CACIB: Nový šampion v naší CHS! Naše Gina (Quillaia Bistkupstwo) dnes splnila podmínky pro udělení titulu Slovenský šampion krásy, gratulujeme!
  • 15. 08. 2021
    Speciální výstava Mojmírovce (SK): Quillaia "Gina" V3 v mezitřídě, jeji sestra Quena V2, Res CAC, Ortiga v pracovní třídě opět V1, CAC a Olověnka V3 ve třídě šampionů. Posuzovala Marion Marpe z Německa.

Quillaia Bistkupstwo

Quillaia Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
Slovenský šampion krásy, CAC, Res CAC, Res CACIB, CAJC, Junior BOB, coursing licence - CACT, Res CACT, Res CACIL, Best in field
Quillaia Bistkupstwo
Matka: Lovka Bistkupstwo
Otec: Estet Classic Valentin SG
více o původu
Datum narození: 17.11.2019
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Quillaia Bistkupstwo - "Gina"je vlastně sestra  Jenky a Tigy, protože má stejné rodiče jako ony, jen je o dva roky mladší. Gina je všetečka, pořád něco rozebírá, nejradši matrace a pelechy a hračky... Je velmi oddaná a poslušná a my doufáme, že jí to zůstane.
Ginu jsme si vybrali jako dalšího zástupce našeho sportovního klubu "Bílá tíseň". 
Gina si lehce splnila coursingovou licenci a před coronavirovou pandemií stihla odběhnout i nějaké závody. Neběhá špatně, ale její povaha je stále velmi hravá, takže s dalším závoděním počkáme, až se uklidní.
Gina se zúčastnila několika výstav v zahraničí a je držitelkou titulů maďarský CAC a tří slovenských CAC. Bohužel ostatní výstavy byly zrušeny nebo omezeny z důvodu Covid nákazy, tak s dokončením šampionátů  musíme počkat na lepší časy.
12. června Gina dokončila svůj první šampionát a to na Slovensku.
Na konci roku 2022 byla Gina uchovněna na klubové výstavě a v roce 2023 plánujeme její první vrh.
23. ledna 2023 přišel z laboratoře Genomia výsledek testu na degenerativní myelopatii s výsledkem N/N - Gina je zdravá a může se připravovat na svoje první štěňátka. Protože se o všechna štěňátka  z posledních vrhů svých sester příkladně starala, věříme, že bude skvělá máma. :)

26.1.2023