sourozenci: vrh M Bistkupstwo

Mr. Plant ve zprávách

  • 04. 02. 2017
    Duo CACIB Brno, sobota: Na této výstavě zabodovala opět naše Lovka, která potvrdila své výstavní kvality třetím titulem BOB. Navíc získala svůj druhý letošní CAC, CAC ČMKU, CACIB a nominaci na CRUFT. Mr. Plant "Robi" získal svůj první český CAC poté, co porazil své dva soupeře v mezitřídě. Rozhodčí: Veronika Kučerová-Chrpová.
  • 10. 01. 2016
    První výstava roku 2016 se nám vydařila: debut našeho malého Robiho (Mr. Plant Bistkupstwo): Velmi nadějný 1 s krásným posudkem ze třídy štěňat. Dvě naše fenky spolu soupeřily ve třídě otevřené (proč ne?). Ze čtyř fen ve třídě obsadily první dvě místa: Lovka V2, Res CAC a Karin (Křídlovka) V1, CAC, Národní vítěz, CAC ČMKU a BOS!

Mr. Plant Bistkupstwo

Mr. Plant Bistkupstwo je barzoj, ruský chrt, z chovatelské stanice Bistkupstwo
výstavní úspěchy:
VN1, výborný 2 ze Speciální výstavy, CAC, chovný pes
Mr. Plant Bistkupstwo
Matka: Coda Highlands Heart
Otec: Altaj Nova Fanfara
více o původu
Datum narození: 22.07.2015
Chovatel: Bistkupstwo
Majitel: Bistkupstwo
Náš nejnovější přírůstek Robi - Mr. Plant Bistkupstwo dostal své jméno na počest koncertu Roberta Planta, zpěváka slavných Led Zeppelin, který se konal v době, kdy se náš vrh M rodil.
Matkou Robiho je Coda Highlands Heart, úspěšná fena s krásným pohybem a tatínkem je krásný syn našeho Avara Bistkupstwo - Altaj Nova Fanfara. Tak se kruh uzavírá a náš Avar se vrací do našeho domu prostřednictvím svého vnuka.
Robi byl na své první výstavě již v 5,5 měsících, na Hanácké národní výstavě v Brně. Potřeboval se seznámit s výstavním děním a s ostatními psy. Od slovenského rozhodčího pana Vlastislava Vojteka získal svou první známku Velmi nadějný 1 ve třídě štěňat.
V září 2016 jsme Robiho vzali na velkou chrtí slávu - Speciální výstavu chrtů s posuzovatelkou z USA, chovatelkou barzojů paní Anne Mitgarden. V konkurenci 8 mladých barzojů Robi obsadil krásné druhé místo se známkou výborná.
Na konci roku 2016 byl Robi testovaný na degenerativní myelopathii v americké laboratoři s výsledkem DM N/N (clear).
Robi nás opustil náhle po torzi žaludku.